Δράση που διοργανώνεται σε συνεργασία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας και Δυτικής Θεσσαλονίκης, δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ελένης Νιάρχου και Βίκυς Ιππέκη


Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Ψηφοφορία διαγωνισμού φωτογραφίας

Ψηφοφορία έργων
Ξεκινάει η ηλεκτρονική διαδικασία ψηφοφορίας ώστε να επιλεχθούν οι τρείς επικρατέστερες συμμετοχές. Στην ψηφοφορία δύνανται να συμμετάσχουν όλοι οι συμμετέχοντες καθώς και οι γονείς-συγγενείς των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Οι τρείς (3) επικρατέστερες μαθητικές δημιουργίες θα βραβευθούν. 

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 16/5/2017 στις 10.00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 23/5/2017 στις 10.00 π.μ.

Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε στη δεξιά πλευρά του ιστοχώρου πατώντας πάνω στην εικόνα της φωτογραφικής μηχανής.
Αριστερά βρίσκεται ένα vote gadget που περιλαμβάνει όλους τους αριθμούς που βρίσκονται μπροστά σε κάθε ανάρτηση φωτογραφίας π.χ. 68) 4ο Δ.Σ. Περιστερίου, ο αριθμός 68 είναι το νούμερο της φωτογραφίας που θα ψηφιστεί.

Καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές


Όλοι οι συμμετέχοντες στον Μαθητικό Διαγωνισμό, σχολικές μονάδες, υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί και μαθητές, θα λάβουν τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή τους.

Επίσης, θα εκδοθούν σε μορφή e-book από τις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Δ/νσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας και Δυτικής Θεσσαλονίκης.

3 σχόλια: